hit counter for myspace
Moederdag.jouwweb.nl
Home » Bloemen voor moeder

Bloemen voor moeder

bloemstuk bezorgen Originele bloemstukken direct online bestellen Ontdek onze bijzondere collectie bloemstukken. Bloemen.net is voorloper op het gebied van creatieve bloemstukken online. Zoals een bloemstuk met wijn en champagne, maar ook bloemstukken waarin chocolade, knuffels, parfums of Rituals producten in zijn verwerkt. Dit maakt onze bloemstukken uniek in Nederland.


rozen bestellen Rozen zijn de perfecte boodschappers van de liefde. Of u nu één rode roos wilt versturen of een boeket gemengde rozen, alles is mogelijk. Het aantal rozen kan een symbolische betekenis hebben. Een rode roos heeft vaak als betekenis dat ju wilt vertellen dat u van hem/haar houdt. Maar op de verjaardag van uw geliefde is het bijvoorbeeld gebruikelijk om rode rozen gelijk aan de leeftijd te schenken met extra 1 witte roos voor het geluk van het volgende jaar. Hiermee wordt menig vrouwenhart gestolen!

 

 
Euro 34,50    


Boeket witte rozen bestellen EuroFlorist, verstuur uw bloemen via de snelst groeiende bloemenverzendorganisatie in Europa. Bloemen worden vers afgeleverd door een plaatselijke bloemist. Levering mogelijk in de hele wereld. Voor levering vandaag in Nederland kunt u tot 13.00 uur uw bestelling plaatsen!